Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Egerszalóki Szüretindító bortúra

2015.08.13

Indulás: 2015.08. 29-én reggel 6-órakor. Gyülekezés a Halasi Fekete Péter téren. Utazás: 17 személyes kisbusszal.

Utazási költség: 2800 Ft/fő, ami tartalmazza a kerékpár szállítását is! A költség csak teljes létszámnál érvényes!

 A kerékpártúra útvonala: Egerszalók – Tarnaszentmária – Sirok – Kőkútpuszta – Sirok - Egerbakta – Eger – Egerszalók. Szintemelkedés:400 m

A túra után: bekapcsolódunk az egerszalóki szüretindító mulatságba. A vidám felvonulás alkalmával a gyerekeket szőlővel, a felnőtteket borral kínálják. A kisbíró kidobolja a nap eseményeit, mulatságba hívja a falu apraját-nagyját. Szüreti játékok és vetélkedők, kézművesek és vásárosok, népi előadók, szüreti hagyományokhoz illő ételek és finom egerszalóki borok várják az érdeklődőket.

Feltételek: A túrára jelentkezők jó állóképességgel és műszakilag a KRESZ előírásnak megfelelő állapotú kerékpárral vehetnek részt!

Kötelező felszerelés: cserebelső, láthatósági mellény. Ajánlott sisak viselése.

Jelentkezni csak telefonos egyeztetéssel, Tóth János túravezetőnél: 06-70-378-1902

FONTOS!

A jelentkezés csak az utazási költség befizetésével válik érvényessé! Aki a túrát az indulási dátumtól számított öt napon belül lemondja, az kérjük, gondoskodjon másik személyről maga helyett, mert a befizetett pénzt ebben az esetben nem tudjuk visszatéríteni! Ha a túra rendkívüli időjárás, vagy más okok miatt elmarad, akkor a befizetett összeget visszatérítjük! Megértéseteket köszönjük!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A túrán mindenki a saját felelősségére vehet részt!