Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Céljaink, tevékenységünk

Egyesületünk nonprofit jelleggel működik, gazdálkodásának, tevékenységének eredményét nem osztja fel, bevételeit az alapszabályban meghatározott célokra fordítja.

Az egyesületnek alkalmazottja nincs, a tisztségviselők, szervezők, túravezetők díjtalanul végzik tevékenységüket.

Az egyesület által szervezett, és a honlapon megjelenített túrák nyílt túrák, melyekre bárki jelentkezhet, és részt vehet. A nyílt túrákon a helyszínre- és visszautazás önköltséges alapon, saját járművel, vagy tömegközlekedési eszközzel történik. A szervezés és a túravezetés díjtalan.

Abban az esetben, ha az egyesület által szervezett autóbusszal történik az utaztatás, az egy főre eső költség a résztvevők számától függően alakul ki. Ebben az esetben a jelentkezőtől foglalót kérünk, mely a részvételi díj 50%-a. A részvételi díj az utazás és a szervezés költségeit tartalmazza. A befizetett foglalót a jelentkező visszalépése esetén visszafizetni nem tudjuk. Ha a túra egyéb okok miatt elmarad (pl. szélsőséges időjárás), a foglalót visszatérítjük. Ha egyéb költség is felmerül (szállásdíj, étkezés, stb.), azt a túrakiírásban feltüntetjük.

Az egyesület vállalja megrendelésre is túrák teljes körű szervezését, vezetését, lebonyolítását, iskolás csoportoknak, osztályoknak, cégeknek, nyugdíjasoknak, bárkinek, bárhová. Igény esetén létszámtól függően 15, 34, és 50 főig autóbusz rendelése megoldott. Rendelés esetén a részvételi díj az utazási költséget, és a túravezető napidíját tartalmazza.

A túrákon mindenki saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés elfogadásának feltétele a Részvételi feltételek tudomásul vétele, aláírása.

 

<<<oldal elejére>>>

<<<magunkról oldalra>>>