Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

MTSZ-tagkártya

2015.02.12

A tavalyi évben, sajnos a tagszervezeti regisztráció körüli (tőlünk kívülálló okok) huzavona miatt, nem igényeltünk tagkártyát. Ez az idei évben tisztázódni látszik.....

Amennyiben az ígéretek aktuálissá válnak, megkezdjük a tagsági kártyák igénylését!

Addig is a regisztráció várható menete az MTSZ honlapja szerint: 

 

2015-ös kártyák igénylése

Ismertetjük a kártyák igénylésének menetét. 2015-ben kétféle kártya igénylésére lesz lehetőség. 

1. MTSZ-TAGKÁRTYA (Ingyenes kártyaként érhető el 2015 márciusától.) 

Kártya felépítése
- ingyenes; 
- zöld színű; 
- vonalkóddal ellátott, segítve a rendezvényeken való gyorsabb regisztrációt; 
- tartalmazza a nevet, a szervezetet, a tisztséget, a minősítéseket. 

IGÉNYLÉS MENETE MEGLÉVŐ KÁRTYATULAJDONOSOK SZÁMÁRA 

Az egyesület rendezi az MTSZ felé 2015-ös tagdíját február 28-ig

Az egyesület vezetője a mellékletben található „CSOPORTOS „MTSZ-TAGKÁRTYA-MEGÚJÍTÓ LAP” megfelelő rubrikájában megadja a megújítandó kártyák számát és a hozzájuk tartozó neveket. (A régi tagoknak nem szükséges újból igénylőlapot leadni, csak az adataikban történt esetleges változásokat kell jelezni).

A „CSOPORTOS MTSZ-TAGKÁRTYA-MEGÚJÍTÓ LAP” megfelelő rubrikájában feltünteti, hogy az elkészült kártyákat személyesen, az MTSZ-központban, avagy postai úton szeretnék-e megkapni.

A kitöltött „CSOPORTOS MTSZ-TAGKÁRTYA-MEGÚJÍTÓ LAP”-ot legkésőbb február 28-ig elküldi a kartya@termeszetjaro.hu e-mail címre, vagy eljuttatja személyesen a MTSZ-központba, ahol írásban átvesszük az kártyaigénylést.

A kitölthető „CSOPORTOS MTSZ-TAGKÁRTYA-MEGÚJÍTÓ LAP” és a „2015. ÉVI KÁRTYAIGÉNYLÉS MENETE” a csatolt mellékletek között található.

A fenti határidők betartásával március 31-ig a tagok megkapják igényelt kártyáikat.

ÚJ KÁRTYÁK IGÉNYLÉSE 

Február 23-tól a weboldalunkon regisztrálva. 

Amennyiben az egyesület nem rendezte 2015-ös tagdíját az MTSZ felé, inaktívvá válik rendszerünkben, így a felhasználó nem tudja majd elindítani regisztrációját. 

A 2014-es kártyaigényeket január 15-től nem áll módunkban befogadni, a 2015-ös igényeket pedig február folyamán kizárólag online rendszerben lehet kezdeményezni. A papíralapú igénylés megszűnik. 

2. TERMÉSZETJÁRÓ KÁRTYA

A Természetjáró Kártya kedvezménykártyává alakul. Értékesítését csak azt követően tudjuk megkezdeni, miután szolgáltatói hálózati hátterét felépítettük. A Természetjáró Kártya igénylésére a jövőben csak online módon lesz lehetőség.

 
* - * - * - *

Új szervezet csatlakozásakor a kitöltött és hivatalosan aláírt Tagsági jogviszonyt megerősítő, adategyeztető nyilatkozat (letölthető csatolt dokumentum) mellett a szervezet érvényes Alapszabályának és Bejegyzési végzésének másolatát is kérjük beküldenielérhetőségeink valamelyikére.

Ugyanezt kérjük a már regisztrált tagszervezeteinktől évkihagyás vagy a bejegyzésükben történt változás esetén is.

Azok a természetes személyek, akik nem tagjai valamelyik tagszervezetünknek, kedvezményekre jogosító Természetjáró kártyát jelenleg még nem igényelhetnek.
 
/forrás: www.http://termeszetjaro.hu/regisztracios_felulet/